BURSA / İZNİK - İznik Anadolu Lisesi

Kas

Öğretmenin toplumdaki yerinin ve öneminin belirtildiği, emekli öğretmenlerin saygı ile anıldığı ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlere de mesleğin yüceliği bilincinin uyandırıldığı bu özel günü "24 Kasım Öğretmenler Günü" İznik Anadolu Lisesi ailesi büyük bir heyecanla kutladı.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Elmas ASİL ve Aynur DEMİR tarafından hazırlanan program büyük bir heyecanla kutlanmıştır. Okul müdürü İlhami BIÇAK'ın açılış konuşmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zeynep ŞEN), öğrenci konuşması ve şiirleriyle renklendi. Öğretmenlerimizin güzel anılarının paylaşıldığı fotoğraf görüntüleri ile son buldu.

Memleket sevdasıyla görev yapmış ve yapan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.