BURSA / İZNİK - İznik Anadolu Lisesi

Haz

Bütün öğrencilerimize üniversite sınavlarında başarılar dileriz... Katkıda bulanan sınıf rehberlik öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz...

Haz

Okulumuz dergisinin 7. sayısının sponsoru olan İznik Uğur Anadolu Lisesine ve müdürü Ahmet Özdemir' e teşekkür ederiz.

Haz

Okul dergimiz "İznik İncisi" 7. sayısı ile sizlerle. Dergimize https://online.fliphtml5.com/yvpjp/brwh/#p=1 linkinden ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Özlen Yanardağ ve öğrencilerimiz Edanur Yalçın, Hatice Zeynep Altundağ, Ertuğrul Affan Karal Erasmus Plus Öğrenci Hareketliliği kapsamında Napoli şehrindeki yaşadıkları deneyimleri sundular. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz tiyatro kulübü yıl boyunca hazırlandıkları Yurdum İnsanı adlı oyunu sergilediler.

Haz

Okul aile birliği ile işbirliğiyle okul kermesimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

5 Haziran 2023 Dünya Çevre Günü ve eTwinning çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz okul temizliği gerçekleştirildi. Çevreyi korumak doğamızda var.

Haz

Okulumuzun da yer aldığı The Poles are the black box of our world adlı eTwinning projesine Olay gazetesinde yer verildi.

Haz

30 Mayıs Salı günü akşamı 24. dönem öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik. Mezunlarımıza bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dileriz... ‍‍

May

Kan bağışı ve kök hücre kampanyamızda emeği geçen Kızılay Marmara Bölge Müdürü Nihat Çakır'a, Kök Hücre Sorumlusu Ramazan Çiçek'e, Kan Bağışı Kazanım Sorumlusu Halime Ayaz'a, İznik Şube Başkanı Serdar Küçükkoçum'a ve İznik Jandarma Komutanı Üstteğmen Çağlar Önderışık'a Uğur Anadolu Lisesi öğrencilerine ve tüm gönüllülere teşekkür ederiz.